Ασφάλεια Επιχείρησης

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας, εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες.

Η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτιρίου και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα κάθε επιχειρηματία.

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας.

Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενο από κάθε κίνδυνο.

img-homebanner αντίγραφο

Περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της επιχείρησης από πυρκαγιά που μπορεί να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, δάσος, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετός, κλοπή, ληστεία, κακόβουλες ενέργειες, απώλεια εισοδήματος κ.λ.π.

Γνωρίζοντας τη σημασία της εξασφάλισης του μέλλοντος της επιχείρησης σας, παρέχουμε προγράμματα τα οποία να ανταποκρίνονται πλήρως στις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, αντιμετωπίζονατας όλους τους πιθανούς κινδύνους που είναι δυνατόν να απειλήσουν τη λειτουργία της επιχείρησης του.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, τηλεφωνήστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram