Ασφαλιστική

Ασφάλεια Κατοικίας

Το σπίτι μας είναι πολύτιμο.Έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για όλους μας.Είναι ο σημαντικότερος χώρος για την οικογένεια μας.Προστατεύστε την κατοικία σας από οτιδήποτε απρόοπτο και πιθανό κίνδυνο.Προστατεύστε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, από φωτιά, σεισμό και άλλους καταστροφικούς κινδύνους.Ελάτε να βρούμε αυτό που σας ταιριάζει και να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλεια ζωής

Αν έχετε κάποιον που εξαρτάται από εσάς, η ασφάλιση ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το οικονομικό κενό που θα αφήσετε πίσω σε περίπτωση που δεν είστε πλέον εκεί για να τους υποστηρίξετε. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια εποχή που δεν θα είναι εκεί για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Ασφάλεια Νοσοκομειακής Περίθαλψης

H υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. H ποιότητα της ζωής μας βασίζεται πάνω της. Mε γνώμονα τις ανάγκες σας, μελετούμε και προτείνουμε προγράμματα τα οποία:Συμπληρώνουν τις παροχές του κοινωνικού ταμείου ασφάλισης, με σκοπό να επιτευχθεί υψηλό επίπεδο νοσοκομειακών παροχών με χαμηλό κόστος.Λειτουργούν ταυτόχρονα με το ταμείο.

Ασφάλιση αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο έφτασε σήμερα να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής μας και να έχει γίνει πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο, καθώς χρησιμοποιείτε είτε ως απλό μέσο μεταφοράς, είτε ως επαγγελματικό εργαλείο. Η συνεχής χρήση του, έχει δημιουργήσει αρκετούς κινδύνους.

Ασφάλεια επιχείρησης

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας, εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Οι ασφαλίσεις ευθύνης καλύπτουν τον ασφαλιζόμενο για τις οικονομικές συνέπειες από αδικοπραξία, όπως ορίζει ο Αστικός Κώδικας για ποσά που θα υποχρεωθεί να καταβάλει σε τρίτους.Η επαγγελματική αστική ευθύνη είναι η πιο διαδεδομένη και καλύπτει τον ασφαλισμένο επαγγελματία

Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram