Τα πρόσφατα

νέα μας

Βαθουλώματα στο αυτοκίνητο από χαλαζόπτωση καλύπτουν τα ασφαλιστήρια;

Μια ξαφνική χαλαζόπτωση μπορεί να προκαλέσει βαθουλώματα σε ένα αυτοκίνητο.

Ο ασφαλισμένος ιδιοκτήτης, που θα παρατηρήσει βαθουλώματα και υλικές ζημιές στο όχημά του, έπειτα από μια έντονη χαλαζόπτωση, έχει την δυνατότητα να το επισκευάσει.

Η παροχή Χαλαζόπτωση που αποζημιώνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, συνήθως προσφέρεται εντός παροχής «Φυσικά Φαινόμενα» των ασφαλιστηρίων οχημάτων, ή/και μεμονωμένα ως κάλυψη ανάλογα το συμβόλαιο και την εταιρεία. Προϋπόθεση της αποζημίωσης είναι το πιστοποιητικό από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή κατά την ημερομηνία και την ώρα του συμβάντος.

Σε ορισμένα συμβόλαια οχημάτων η παροχή χαλαζόπτωση παρέχεται χωρίς καμία συμμετοχή του ασφαλισμένου, σε άλλα συμβόλαια ο ασφαλισμένος συμμετέχει στην ζημιά με ένα ελάχιστο ποσό π.χ. 250, 300 ευρώ, ενώ σε άλλα συμβόλαια όταν ο ασφαλισμένος επισκευάσει τα βαθουλώματα και τις ζημιές από χαλαζόπτωση σε συνεργαζόμενο συνεργείο, το αρχικό ποσό απαλλαγής εάν υπάρχει, μειώνεται στο μισό ή εξαλείφεται ή γενικότερα ο ασφαλισμένος λαμβάνει ένα πακέτο ωφελημάτων.

Εν όψει των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων που εμφανίζονται στη χώρα όλο και πιο συχνά και του χειμώνα που έρχεται, οι φίλοι ασφαλισμένοι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να προβούν σε ένα «γενικότερο νοικοκυριό» των παροχών των ασφαλιστηρίων τους. Αρκετοί ασφαλισμένοι διατηρούν δυο και τρία συμβόλαια, οχημάτων, για την οικογένεια ή για την επιχείρησή τους. Είναι καλύτερα να προνοήσουν μια επικοινωνία με τον ασφαλιστή τους, παρά να συμβεί μια απρόβλεπτη ζημιά που δεν έχουν υπολογίσει και να πληρώσουν χρήματα από την τσέπη τους, σε βαφή ή τη νέα μέθοδο P.D.R System, για να επισκευάσουν βαθουλώματα και υλικές ζημιές.

Επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας διαμεσολαβητή για λεπτομέρειες.

Πηγή: www.nextdeal.gr/

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram