Τα πρόσφατα

νέα μας

Εγώ δεν δικαιούμαι να αγοράσω στα παιδιά και τα εγγόνια μου Κεράσια τον μήνα Μάιο;

Παρατηρώντας την καθημερινότητα και συνομιλώντας με διάφορους ανθρώπους τέθηκε το εξής ερώτημα «Εγώ δεν δικαιούμαι να αγοράσω στα παιδιά και στα εγγόνια μου Κεράσια τον μήνα Μάιο;»

Ακούγοντας έναν πατέρα να θέτει αυτό το ερώτημα αναρωτιέσαι πόσοι ακόμη συνάνθρωποι οικογενειάρχες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Πόσοι θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κεράσια τον Μάιο χωρίς να υπολογίζουν το κόστος και χωρίς να αισθάνονται αυτή την αδυναμία που καταλήγει σε αίσθημα αδικίας.

Ασφαλώς ένα κιλό Κεράσια είναι λίγο για μια μεγάλη οικογένεια. Όμως μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων και οικογενειών μόνο κοιτάζει τους πάγκους με τα κατακόκκινα κεράσια χωρίς να έχει την δυνατότητα να αγοράσει, αναμένοντας να πέσει η τιμή κιλού συνήθως τον μήνα Ιούνιο.

Άλλοι τρώνε Κεράσια Μάιο άλλοι Ιούνιο και άλλοι αρχές Ιουλίου.

Με την πάροδο των ετών οι διάφορες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις επιβάρυναν τον οικονομικό προϋπολογισμό και άλλαξαν την ποιότητα και τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων. Όμως η απάντηση στο ερώτημα που προέκυψε είναι πως ΝΑΙ κάθε άνθρωπος δικαιούται να αγοράσει Κερασιά τον Μάιο όπως και κάθε Μάιο της ζωής του. Τα κεράσια βέβαια είναι ένα παράδειγμα αγαθού το οποίο αγοράζεται προαιρετικά και για απόλαυση. Εάν το αγαθό που πρέπει να αγοραστεί είναι υποχρεωτικό και αναγκαίο για την ζωή ενός ανθρώπου όπως φάρμακα αλλά δεν περισσεύουν χρήματα τότε τι γίνεται;

Η απάντηση είναι πως ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο συστηματικής αποταμίευσης που θα προβλεφθεί έγκαιρα κατά την διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου, όταν θα λήξει θα ενισχύσει με ρευστότητα και θα συμπληρώσει το εισόδημα ή την σύνταξή του/ης ασφαλισμένου/ης και θα επιτρέψει την αγορά κάθε επιθυμητού ή αναγκαίου αγαθού.

Η ποιότητα της ζωής ενός ανθρώπου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση υγείας του, με το μηνιαίο εισόδημα του και την δυνατότητα του να εργάζεται κα να παράγει.

Ενημερωθείτε για κάθε ασφαλιστική λύση από τον προσωπικό σας διαμεσολαβητή.

Πηγή:nextdeal.gr

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram