Τί είναι ;

Τι είναι το Νakas club;
Είναι ένας κύκλος καταναλωτών, που συνεχώς θα μεγαλώνει, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση με τη δύναμη της συνεργασίας και με επαγγελματική υποστήριξη.

Στην προσπάθεια μας αυτή συνεργαστήκαμε με καταστήματα τις περιοχής μας, τόσο για την τόνωση της τοπικής αγοράς, αλλά και για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΟΡΑΜΑ

Το Nakas club ιδρύθηκε με όραμα την ένωση και στήριξη των καταναλωτών αλλά και των επιχειρήσεων ενάντια στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης μας είναι ο καταναλωτής να έχει ως μοναδικό πλεονέκτημα μόνο το κέρδος. Επιπρόσθετα οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο καταναλωτών που καθημερινώς θα μεγαλώνει , να αυξήσουν την πελατεία τους έχοντας δωρεάν προβολή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Είναι προφανές ότι μια επιχείρηση που διαφημίζεται δωρεάν στην ιστοσελίδα μας, έχει και μεγάλη προβολή στο πελατειακό κοινό του NAKAS club και κερδίζει αναγνωσιμότητα όπως και πελάτες.

Κάθε μέλος «επιχείρηση» του NAKAS club για να εγγραφεί οπότε και να προβληθεί θα πρέπει να έχει συνάψει κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Έτσι αποκτάται και η «κάρτα μέλους».

Μέσω του Club οι επιχειρήσεις γίνονται πιο γνωστές, ενώ οι προσφορές τους μέσω του ίντερνετ και των Social Media γίνονται γνωστές σε χιλιάδες αποδέκτες.

Aφού λοιπόν είμαι καταναλωτής θέλω να κερδίζω από τις καταναλώσεις μου, συμμετέχοντας ΔΩΡΕΑΝ στην ένωση καταναλωτών.

Nakas_Mesitiki_2x02c8m-200dpi-RGB-400x700 αντίγραφο
Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram