Τα πρόσφατα

νέα μας

Τα οφέλη ενός ιδιωτικού προγράμματος ασφάλειας υγείας

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, το 2015 περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια Έλληνες είχαν πρόσβαση σε ιδιωτικές δομές υγείας, είτε μέσω ατομικών είτε ομαδικών προγραμμάτων. Η τάση αυτή φαίνεται να είναι ανοδική, καθώς όπως στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες, έτσι και στην Ελλάδα η ιδιωτική ασφάλιση  έρχεται να καλύψει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης, και να λειτουργήσει παράλληλα και συμπληρωματικά με αυτήν.

Ένα από τα βασικά οφέλη ενός ιδιωτικού προγράμματος υγείας είναι η απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποιοτικές παροχές υγείας. Μέσω ειδικών συμφωνιών και με άμεσες ή έμμεσες σχέσεις, οι ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζονται με πληθώρα νοσοκομείων και νοσηλευτικών ιδρυμάτων, τα λεγόμενα συμβεβλημένα νοσοκομεία. Με αυτό τον τρόπο, σε περίπτωση που ένας ασφαλισμένος χρειαστεί τις υπηρεσίες ενός συμβεβλημένου νοσοκομείου, το κόστος που θα προκύψει θα καταβληθεί απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία στο νοσοκομείο, μειώνοντας την ταλαιπωρία και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Γι’ αυτό μη διστάζεις, συμβουλέψου τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σωστά στην κατάλληλη επιλογή, βάσει πάντα των δικών σας αναγκών.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram