Scroll Top

Συμβουλευτικη

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΞΙΑ…

ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απέναντι στις επιχειρήσεις – πελάτες μας να είναι ποιοτικές και επαγγελματικές, ενώ το να έχουν έναν εξειδικευμένο σύμβουλο δίπλα τους μέσα από την διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων , marketing plans , risk management plans κ.α. μας επιτρέπει να είμαστε στρατηγικοί συνεργάτες στους στόχους , τις αξίες και το όραμα κάθε επιχείρησης!

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την υποστήριξη αναπτυξιακών προγραμμάτων από την κατάθεση του φακέλου μέχρι την υλοποίηση του έργου!

 

 

 

DIGITAL MARKETING

Η τεχνολογία προχωράει ραγδαία και εμείς θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές τις αγοράς και στη σύγχρονη ψηφιοποίηση! Εκμεταλλευτείτε το Digital Marketing και δείτε την επιχείρηση σας να απογειώνεται!

 
RISK MANAGEMENT

Μέσα από ένα καινοτόμο λογισμικό καταφέρνουμε να κάνουμε επιστημονική πλέον ανάλυση σχετικά με τους ασφαλίσιμους κινδύνους που διατρέχει κάθε επιχείρηση. Εντοπίστε αυτούς τους κινδύνους, βάλτε τους σε προτεραιότητες και δείτε ποιος είναι ο πιο σημαντικός για εσάς και προστατεύστε τον!

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εκμεταλλευόμαστε κάθε δημοσίευση αναπτυξιακού προγράμματος για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Ελέγχουμε την επιλεξιμότητα και συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε προγράμματος.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ

Αμέσως μετά την προεργασία των δικαιολογητικών και σε κάποιες περιπτώσεις της προβαθμολόγησης, εφόσον συμφωνήσει ο πελάτης προχωράμε στην σύνταξη και την κατάθεση του φακέλου.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Εφόσον υπάρξει έγκριση του προγράμματος υπάρχει συνολική υποστήριξη για τις απαιτήσεις αυτού μέχρι την υλοποίηση του έργου.

Τι μας ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό;

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η συνεχής ενημέρωση των πελατών μας σχετικά με την δημοσίευση προγραμμάτων και δράσεων που μπορούν να εκμεταλλευτούν. Ακόμα, πέρα από την αναζήτηση των ίδιων των επιχειρηματιών για τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, προτείνουμε και εμείς ιδέες για ανάπτυξη της επιχείρησης τους καθώς και ποιους πόρους μπορούν να εκμεταλλευτούν από κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Διαθέτουμε στρατηγικούς συνεργάτες-μεγάλες εταιρείες συμβούλων που, εφόσον χρειαστεί, θα είναι δίπλα σας σε κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε κατα τη διάρκεια υλοποίησης ενός έργου.

 

DIGITAL MARKETING

Στη σύγχρονη αγορά και καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία έχουμε δει τον ανταγωνισμό και την αγορά να αλλάζει . Πλέον κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να φροντίσει η επιχείρηση του να έχει μία δυνατή διαδικτυακή παρουσία ώστε να είναι ανταγωνιστικός και να αναπτυχθεί!

SOCIAL MEDIA

Δημιουργούμε και αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα Social media . Η συνεπής παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η βάση για μία αποτελεσματική στρατηγική Digital Marketing.

VISUAL CONTENT

Το Visual Content σχεδιάζεται για να εμπλέκει την οπτική αίσθηση του θεατή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει πληροφορίες, να εκφράσει συναισθήματα, να αφηγηθεί ιστορίες και να προωθήσει υπηρεσίες ή προϊόντα. Χρησιμοποιήστε το και εκτοξεύστε την απήχηση των post σας.

AD CAMPAIGNS

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαφημιστικές καμπάνιες τόσο στα Social media όσο και στη Google. Παρακολουθούμε και βελτιστοποιούμε κάθε καμπάνια έτσι ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

OFFLINE MARKETING

Χρησιμοποιούμε τεχνικές Offline Marketing σε συνδυασμό με το Online Marketing για να μπορέσουμε να έχουμε τη χρυσή τομή που θα επιφέρει την αποτελεσματικότητα των δράσεων μας.

Γιατί να επιλέξω μία υπηρεσία Digital Marketing;

Το Digital Marketing έρχεται να δυναμώσει την επιχείρηση σας αφού το Internet και τα Social media έχουν κατακλύσει την ζωή μας. Η δημιουργία όμως μιας επαγγελματικής εικόνας στο διαδίκτυο αλλά και η σωστή στρατηγική για την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας απαιτεί γνώση , χρόνο , συνέπεια και δημιουργικότητα. Το Outsourcing Marketing είναι η ιδανική λύση για την επιχείρησή σας αφού συνδυάζει μία επαγγελματική προσέγγιση σε χαμηλό κόστος! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που διαθέτει το Internet και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

RISK  MANAGEMENT

Στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε καθημερινά συνεχώς αλλάζουν και γίνονται ολοένα και πιο εξειδικευμένοι. Πως μπορούμε όμως να ξεχωρίσουμε ποιος κίνδυνος απειλεί περισσότερο την επένδυση μας;

Αυτόν τον προβληματισμό, του κάθε επιχειρηματία, ερχόμαστε να καλύψουμε μέσα από ένα καινοτόμο λογισμικό διαχείρισης κινδύνων. Σε συνεργασία με τον επιχειρηματία πραγματοποιούμε επιστημονικά μία ανάλυση κινδύνων σύμφωνα με τη δυναμική της επιχείρησης αλλά και τους στρατηγικούς της στόχους.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Αρχικά εντοπίζουμε όλους τους ασφαλίσιμους κινδύνους που μπορούν να απειλήσουν την επιχείρηση. Ακόμα και τους πιο σπάνιους!

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με τις απαντήσεις του επιχειρηματία αλλά και τους στόχους της επιχείρησης βάζουμε σε προτεραιότητα όλους τους κινδύνους από τον πιο σημαντικό μέχρι και τον λιγότερο.

ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Λαμβάνοντας ως παράμετρο τη δυναμική της εταιρείας αλλά και τα περιουσιακά της στοιχεία μεταφράζουμε τον κάθε κίνδυνο σε χρηματικό ποσό.

ΛΥΣΗ

Αφού βγάλουμε το Risk Profile προτείνουμε λύσεις για την μείωση του ρίσκου ώστε να αποφευχθεί κάθε αναπάντεχη εξέλιξη στην ανάπτυξη της εταιρείας!

Γιατί να επιλέξω το Risk Management για την επιχείρηση μου;

Ο σύγχρονος επιχειρηματίας, όπως προαναφέραμε, αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερες προκλήσεις και κινδύνους. Λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων αλλά και της συνεχόμενης προσπάθειας ανάπτυξης της εταιρείας του , είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθεί συνεχώς τους κινδύνους που εισέρχονται στην αγορά καθώς και να τους αναλύει ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να προστατεύσει την επένδυση του. Εμάς, υποχρέωση μας είναι να παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές τις αγοράς και τους ανερχόμενους κινδύνους έτσι ώστε καμία αναπάντεχη εξέλιξη να μην σταθεί εμπόδιο στους στόχους και στην ανάπτυξη κάθε εταιρείας. Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση!

George Evreniadis

απόλυτη εξυπηρέτηση , τόσο στα ασφαλιστικά σας θέματα όσο και στα μεσιτικά . 
Πάντα χαμογελαστοί και πρόθυμοι να βρουν λύση στο πρόβλημα σας !!!! 

Kostantinos Dimitrakis

Τελεια εξυπηρέτηση!! Πολυ καλες τιμες!! Αψογη συνεργασία!!!! Προτεινεται ανεπιφύλακτα!!!!! 

Κωνσταντίνος Πατιός

Από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Δυτική Μακεδονία! Άνθρωποι με ήθος φροντίζουν ότι χρειαστεί κάποιος στον τομέα των ακινήτων (εγώ εκεί τους χρειάστηκα)!!! Ανεπιφύλακτα την συστήνω για αποτέλεσμα με θετικό πρόσημο!Σας ευχαριστώ πολύ Βαίτσα, Αντώνη και Ιωάννη!!! 

Andreas lagoriths

Επαγγελματίας με το παραπάνω!!! 
Έκανα μια εξουσιοδότηση στον κύριο Γιάννη και έτρεξε μου σύνδεσε νερό ρεύμα τηλεθέρμανση κ ότι περνούσε από το χέρι του κ μπορούσε να βοηθήσει το έκανε αν και δεν είναι στις αρμοδιότητες του!!! 
Συστήνω την επιχείριση ανεπιφύλακτα! 
Ευχαριστημένος 100% 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου αλλά και να μας επισκεφτείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο περιεχόμενο!