Τα νέα μας

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Μια ασφάλιση κατοικίας απευθύνεται σε:

  • Ιδιοκτήτες που διαμένουν στην κατοικία και επιθυμούν να ασφαλίσουν το κτήριο ή και το περιεχόμενο τους
  • Ιδιοκτήτες κατοικιών που ενοικιάζουν το ακίνητο τους σε τρίτους
  • Ενοικιαστές που επιθυμούν να ασφαλίσουν το περιεχόμενο της κατοικίας τους ή και την οικοδομή, εφόσον έχουν προβεί σε βελτιώσεις επι του κτηρίου, με την προϋπόθεση στο ασφαλιστήριο να αναφέρεται αναλυτικά ποιος είναι ο δικαιούχος της αποζημίωσης
  • Δανειολήπτες για την εξασφάλιση της αποπληρωμής του δανείου τους

Η ασφάλεια κατοικίας παρέχει την δυνατότητα να καλυφθούν πλήθος κινδύνων – οι επιλογές του ενδιαφερόμενου είναι πολλές – και φθορών στο οίκημα. Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχει πλήθος προγραμμάτων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πολίτη, στην αξία της κατοικίας του αλλά και το σημαντικότερο στις οικονομικές του δυνατότητες.

Μην αφήνετε εκτεθειμένη την περιουσία σας, προστατέψτε την.

Το κινητό τηλέφωνο ενός ασφαλιστικού συμβούλου είναι συνήθως ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Όταν χτυπάει βραδινές ώρες είναι ανησυχητικό.

Σε ένα τέτοιο τηλεφώνημα ακούστηκε μια φωνή σε απελπισία να λέει «Έχω 40 πυρετό, σπασμούς, έμετο και πόνο στη μέση. Πως θα νοσηλευτώ που είμαι ανασφάλιστος»;

Ο πελάτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ηλικίας 45 ετών, παντρεμένος με δύο ανήλικα τέκνα και διατηρεί μια ασφάλιση οχήματος και δύο ασφαλιστήρια ακινήτων. Στην πρόταση για οικογενειακό ασφαλιστήριο υγείας αρνήθηκε για οικονομικούς λόγους.

Η περίπτωση του είναι μια από τις χιλιάδες των ελεύθερων επαγγελματιών που χρωστούν στον ΕΦΚΑ. Εξαιτίας της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης και των αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων δεν έχει καταφέρει να ρυθμίσει τις οφειλές του. Είναι ανασφάλιστος και αυτός και η οικογένειά του ως προστατευόμενα μέλη.

Πρότεινα να κατευθυνθεί στα επείγοντα ενός εφημερεύοντος νοσοκομείου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τη [...]

Διανύουμε μια εποχή που οι περισσότερες οικογένειες έχουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις και το μηνιαίο εισόδημα σε αρκετές περιπτώσεις δεν επαρκεί, ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εάν ο ένας από τους δύο εργαζόμενους γονείς, ξαφνικά αποβιώσει από μια ασθένεια ή ένα ατύχημα, τότε η διαβίωση θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, αφού θα μειωθεί πολύ το οικογενειακό εισόδημα. Ακόμα και οι οικογένειες που είχαν χρήματα στην άκρη για μια ώρα ανάγκης, με τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών τα έχουν ξοδέψει.

Μέσα στη σκληρή ασφαλιστική καθημερινότητα τέθηκαν ορισμένα ερωτήματα όπως «Πώς θα ζήσει μια χήρα και τα ανήλικα παιδιά της χωρίς χρήματα, εάν ο πατέρας της οικογένειας φύγει από τη ζωή», «Εάν υπάρχουν στην άκρη αρκετά χρήματα, για να εξοφληθούν χρέη, τραπεζικά δάνεια, εφορία, ΔΕΗ και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις», [...]

Βασιλική Μουσάτου, MD, PhD Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη Δερματολογικού Κέντρου Bioiatriki + Derma Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Μελίνα Τσαγκατάκη Τσιρίγγα, MSc Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Επιστημονική συνεργάτης Βιοκλινικής Αθηνών

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι λόγω έκθεσης στον ήλιο και σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Η σωστή ενυδάτωση μπορεί να γίνει τόσο εξωτερικά με τις σωστές ενυδατικές κρέμες και θεραπείες δέρματος, αλλά και εκ των έσω με τη σωστή διατροφή και την επαρκή κατανάλωση νερού και υγρών.

ΔΕΡΜΑ

Η επιδερμίδα είναι η στιβάδα του δέρματος που προστατεύει όλα τα υποκείμενα στρώματα από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις, τις ελεύθερες ρίζες, την υπεριώδη ακτινοβολία, τους ιούς, τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα μικρόβια. Όταν είναι σωστά ενυδατωμένη, επιτελεί αποτελεσματικά όλες τις παραπάνω [...]

Μια έξυπνη έκφραση διαβάσαμε μέσα στους γενικούς όρους ασφαλιστηρίου υγείας γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας που έλεγε «Οι καλύψεις σας με μια ματιά».

Η έκφραση προετοιμάζει θετικά τον ασφαλισμένο, να διαβάσει και να ενημερωθεί για το συμβόλαιό του με απλό και σύντομο τρόπο. Συνήθως οι ασφαλισμένοι αποφεύγουν να διαβάσουν το συμβόλαιό τους, λόγω έλλειψης χρόνου ή περιπλοκότητας των παροχών. Η απλή αναφορά, επιπλέον της αναλυτικής, βοηθάει τον ασφαλισμένο να εξοικειωθεί με το συμβόλαιό του.

Ένα συμβόλαιο υγείας αποζημιώνει τον ασφαλισμένο για δαπάνες που θα προκύψουν λόγω ασθενείας ή ατυχήματος και έως τα όρια ασφάλισης και τις παροχές που αναγράφονται στον πίνακα καλύψεων.

Οι βασικές καλύψεις ενός ασφαλιστηρίου υγείας «με μια ματιά»:

Δαπάνες προληπτικών εξετάσεων:

  • Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος Υγείας Check- up,
  • Ετήσιος Εξειδικευμένος Προληπτικός Έλεγχος Υγείας με ειδικά πακέτα Check –up,
  • Επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις με προνομιακή [...]

Γνωρίζουμε ότι στο εύρος των προσωπικών ασφαλίσεων μεγάλο μέρος καταλαμβάνει στην αγορά μας η ασφάλιση Υγείας, το μεγαλύτερο ποσοστό εξ’ αυτών καλύπτουν τα έξοδα που γίνονται κατά την εισαγωγή σε ένα νοσοκομείο, δηλαδή τη λεγόμενη δευτεροβάθμια περίθαλψη, αλλά υπάρχει και μεγάλο ποσοστό συμβολαίων για εξωνοσοκομειακές παροχές, δηλαδή πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Φυσικά, σχεδόν σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές είναι γνωστή η παροχή που όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες Ζωής διαθέτουν και η οποία αφορά κατά μεγάλο ποσοστό ποσού αποζημίωσης σε περίπτωση διάγνωσης σοβαρής ασθένειας, η οποία ονομάζεται επίδομα σοβαρών ασθενειών. Είναι μία παροχή που όπως καλά γνωρίζει κάθε ασφαλιστικός πράκτορας διατίθεται είτε με τη μορφή που παρουσιάστηκε εξ’ αρχής, καλύπτοντας επτά σοβαρές ασθένειες, είτε από κάποιες εταιρείες και με άλλες εκδοχές με μεγαλύτερο αριθμό ασθενειών οι οποίες αποζημιώνονται.

Φυσικά όταν αναφερόμαστε σε ασθένειες με βάση τους όρους του συμβολαίου ορίζεται ακριβώς ποιες [...]

Οι κυβερνοεπιθέσεις και τα κυβερνοεγκλήματα παγκοσμίως γίνονται όλο και πιο συχνά, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας στο διαδίκτυο. Είναι επιθέσεις που γίνονται από τρίτους με σκοπό να πάρουν πρόσβαση σε πόρους που δεν έχουν τα κατάλληλα δικαιώματα, να καταστρέψουν ευαίσθητες και σημαντικές πληροφορίες, να αποσπάσουν χρήματα από χρήστες ή να διακόψουν τη ροή εργασιών μιας επιχείρησης.

Οι επιτιθέμενοι είναι πάντοτε καλά διαβασμένοι και ένα βήμα πιο μπροστά!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μειώσετε τον κίνδυνο και να αποτρέψετε μια επίθεση κυβερνοασφάλειας. Ακολουθούν απλές και πρακτικές συμβουλές από την Εθνική Ομάδα Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων της Κύπρου που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή στο διαδίκτυο.

1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων στις συσκευές σας σε ξεχωριστή τοποθεσία [...]

Oι πόλεις μας συνεχίζουν να αναπτύσσονται με πρωτοφανείς ρυθμούς.

Zούμε σε έναν όλο και πιο αστικό κόσμο. Πώς διαχειριζόμαστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την αστική ανθεκτικότητα και τη χρηματοδότηση; Οι διαφορετικές διαστάσεις της ανάπτυξης έξυπνων πόλεων έχουν τη δυνατότητα να καθοδηγήσουν τις πόλεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: insurancedaily.gr

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!❗ Έπειτα από 2 χρόνια υγειονομικής κρίσης και ελπίζοντας πως τελειώνουμε από αυτή την περιπέτεια έχουμε κατανοήσει πως το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας είναι η υγεία μας! Η εταιρεία Nakas Company με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) καθιερώνει ως θεσμό το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την 7η Απριλίου ως γιορτή υγείας . Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 9 Απριλίου (Πρωί 12:00 – 14:00 και Βράδυ 18:00 – 21:00) στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας . Πολλά δώρα και πολλές εκπλήξεις στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους μας φίλους! Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί! Nakas Company

Με ποια επιδόματα ενισχύεται η ασφαλιστική κάλυψη υγείας;

Οι πελάτες που διατηρούν νοσοκομειακά ασφαλιστήρια, μπορούν να προσθέσουν ορισμένα επιδόματα, για να ενισχύσουν την κάλυψη τους. Σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος, θα λαμβάνουν και μετρητά χρήματα στο χέρι.

Τα Επιδόματα αυτά είναι συνοπτικά τα κάτωθι:

Θάνατος από ατύχημα -ΘΑ: καταβάλλεται αποζημίωση στους δικαιούχους, σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από ατύχημα. Το κεφάλαιο διπλασιάζεται εάν ο ασφαλισμένος είναι επιβάτης σε δημόσιο μέσο μεταφοράς, από αέρα, θάλασσα και ξηρά, σε τροχαίο ως πεζός, οδηγός, επιβάτης, αγρότης/χειριστής αγροτικού μηχανήματος με νόμιμη άδεια.

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα και Ασθένεια-ΜΟΑ: καταβάλλεται αποζημίωση στον ασφαλισμένο σε δύο δόσεις, επειδή ασθένεια ή ατύχημα, του προκάλεσε μόνιμη ολική ανικανότητα να ασκήσει το επάγγελμά του ή άλλο επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος. (Το ποσό διπλασιάζεται σύμφωνα με τα παραπάνω).

Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα [...]

Back to top
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram